Delfia Batavorum logo

Delftologie

De cursus Delftologie wordt al vanaf het begin gesteund door Delfia Batavorum. Het is een prachtig idee om een actueel onderwerp te benaderen vanuit de geschiedenis, om vervolgens vanuit het heden te kijken naar de toekomst. We dachten daarom mee over het concept en mogelijke onderwerpen. Delfia Batavorum ondersteunt de Delftologen ook met een financiële bijdrage, en leden als Gerrit Verhoeven en Ingrid van der Vlis dragen bij in lezingen over Delftse historische onderwerpen.
Bij de uitreiking van de certificaten aan de tweede ‘lichting’ Delftologen op 10 januari 2020, gaven meerdere enthousiaste en kersverse Delftologen aan, hoe belangrijk de historische bijdragen voor hen waren in de cursus. Het geeft ze een nieuwe of vernieuwde blik op onze mooie stad – en dat was geweldig om te horen!
Bent u ook nieuwsgierig naar de cursus Delftologie? Ga dan naar https://www.delftologie.nl/ voor het hoe en waarom – en de informatie over het nieuwe jaar. De derde cursus staat al in de steigers en start op 8 februari a.s. Dus wees er snel bij en geef u op!

Zoeken


Agenda

woensdag 24 april 2024
Hyacintenwandeling Ockenburgh, woensdag 24 april
donderdag 25 april 2024
Algemene Ledenvergadering Delfia Batavorum
dinsdag 07 mei 2024
Lezing over trekvaarten en hun rol in de klimaatadaptatie (Nieuwe datum!)
woensdag 08 mei 2024
Lezing 'De geschiedenis van de ziekenverpleging'
Meer op de agenda

Lid worden?

Wilt u lid worden? Geef u dan op via dit formulier.